24.2.14.

New in #1

Danas sam odlučila da vam pokazem svoje novitete koji su se skupili u protekla dva, tri meseca.
Zaista mi nije namera da se hvalim. Svi proizvodi su kupljeni mojim novcem ili su dobijeni za poklon od meni dragih ljudi s obzirom da je mesec februar bio u duhu mog rođendana i Dana zaljubljenih.
Volim čitati šta se našlo među novitetima kod drugih blogerica, te sam i ja odlučila napraviti ovakav post J



Sad o svakom proizvodu ponaosob po nekoliko reči. :)


Najpre su tu Balea proizvodi, prvi je Balea dusch milk, to je zapravo mleko za telo koje se koristi pod tušem, prvi utisci su i vise nego pozitivni, trenutno je na akciji u DM 25%, te sam uzela jos jedno pakovanje da imam u rezervi kad potrošim ovo, mislim da to govori koliko mi je odlično.
Obozavam labela, usta mi moraju biti negovana i zaštićena, te sam odlučila za toplije vreme koje nas nadam se čeka dati priliku ovom Balea labelu da se pokaže na delu.
Ovaj losion sa shea puterom i arganovim uljem obozavam i za svega 159 din koliko je bilo do skoro na ackiji dobijate izdašnu kolicinu od 300 ml koja vam moze relativno dugo trajati u kombinaciji sa nekim bogatijim kremama za noć.


Sledeća jeste Guerlain senka u nijansi – L’instant d’un baiseur 162, najdivniji rođendanski poklon, moralo je biti sad ili nikad iz razloga sto se povlači iz asortimana, te je trenutno na snizenju 30%, a želim je vec dosta dugooooo, uvek sam mislila da ima vremena za ovakav mini luksuz, međutim sada su se sve kockice poklopile J Skromno je reći da je pravo malo savršenstvo. J

 Ove dve Rimmel debeljuce tj. Scandaleyes olovke u nijansi 003 Bad Girl Bronze i 007 Gossip Green koje sam jos odavno želela probati, izgleda da ih nece više uvoziti kod nas jer su u Maricijusu drastično snizene, te sam ih ugrabila u poslednjem trenutku. Možda je ostala još koja. 

MF Panstick planiram koristiti kao korektor za nepravilnosti. Dvoumila sam se izmedju njega i Vichy Dermablenda u funkciji korektora – međutim s njim nisam načisto sa nijansama, i pritom je reformulisan, tako da sam trenutno odlučila uzeti MF Panstick koji fenomenalno prekriva, a i nijansa br.12 mi savršeno odgovara.

Essence waterproof eyeliner sam jos odavno zelela probati i kad sam ga u Lilliju ugledala za svega 139 dinara, morao je biti moj. Odlican je zaista, postojan, lako se nanosi. 

Inače se u Lilliju na Essence stalku može naći dosta proizvoda koji su snizeni na 139 dinara. Ne znam da li ih izbacuju, da bi ubacili neke nove proizvode. Uglavnom mozete baciti pogled, mozda pronadjete nešto sto vam je potrebno J


Uzela sam da imam u rezervi Rimmel 25h puder s obzirom da mi je pakovanje koje trenutno koristim pri kraju. Ovo je jedan od retkih pudera koji mi u potpunosti odgovara i koji uvek mogu koristiti. U Mauricijusu je znatno povoljniji sa onih 10% popusta, nego u DM ili Lillijy. Izađe me svega 387 dinara. Dok je u Lilliju i DM oko 690 din. Čisto da znate ako vam zatreba. J

Moj Essi prvenac je Go Ginza, divan, predivan pastelni lak u nežnoj boji lavande. Volela bih čuti vaše preporuke za must-have Essie lakove. J

Tu je i Maybeline drama eyeliner u nijansi brown, odlična pigmentacija, lako nanošenje, sjajna trajnost, definitivno vredi baciti pogled na ovaj Maybeline proizvod. Dugo sam bila u potrazi za ovakvom olovkom.


Garnier Blur i Avon UC Absolute ruž u nijansi Warm Honey o kojima se mogli čitati u postu o januarskim favoritima.


Bourjois Volumizer maskara o kojoj ima dosta različitih i oprečnih misljenja, neki je vole, nekima je najgora, ugrabila sam je u Jasminu na snizenju od 50%, dopalo mi se mnogo sto je skroz obmotana u celofan, te mogu da sigurnoscu da znam da je niko pre nije otvarao i konzumirao.Neki detaljniji utisci kada je pošteno isprobam.


Među novitetima se našao i Avene soothing hydrating serum. Jedna bočica je već potrošena, odličan serum koji se može samostalno koristiti ili u kombinaciji sa kremom. Više u posebnoj recenziji. 


Kada je u pitanju kosa, odlucila sam svoju negu kose upotpuniti sa ova dva proizvoda.

Prvi je Garnier regenerator od kokosa i avokada, fanstastičan je za hidrataciju, ne sadrži silikone, za pristupačnu cenu, dobijate i više nego kvalitetan proizvod, i kosa vam uvek može biti negovana.

Takođe tu je Amika straight up smoothing balm koji ima interesantnih 59 ml, koristi se za ispravljanje kose, aktivira se toplotom i ujedno pruža zaštitu od toplote, s obzirom da i dalje sušim kosu fenom, a ne prirodnim putem, mislim da mi je bio potreban još neki ovakav proizvod, do sada sam ga dva puta koristila i prilično sam zadovoljna njime. Možete ga nabaviti u Kiwi u Bulevaru Despota Stefana.



Decleor imperfections roll'on- koristi se ciljano za nepravilnosti. Što se nekih prvih utisaka tiče mogu reći da prilično brzo deaktivira bubuljicu koja kreće da se pojavljuje. Videćemo kako će se vremenom pokazati jer će mi za neke konkretnije utiske ipak trebati vremena.


O ova dva proizvoda bruji cela blogosfera, uspela sam doći do njih zahvaljujući jednoj veoma dragoj osobi, radujem se isprobavanju. :)


Za kraj mi je stigla Real Technique Setting brush koja je naprosto savršena za ono sto sam je namenila, a to je nanošenje HL i setovanje korektora na okoločnom području.

RT četke možete poručiti na iherb-u ili hqhair-u ili pak feelunique. Inače pored ove četke imam i Real technique Expert brush i mogu reći da su ovo zaista četke izuzetnog kvaliteta za prilično pristojnu cenu. J

Kako vam se dopadaju moji noviteti? Želite li da pišem o nekom posebnom?

Veliki pozdrav do sledećeg posta :)


14 коментара:

  1. Predivne stvari, dostupne za svačiji džep, lep post :)))

    Pozdrav, sve najbolje u daljem blogovanju :)

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман24.2.14. 21:55

    Gde si kupila Avenov serum? Ja nigde ne mogu da nadjem.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima ga u Beogradu u Srbotrade apoteci koja se nalazi u Sindjelićevoj ulici broj 3. :)

      Pozdrav :)

      Избриши
    2. Анониман27.2.14. 21:58

      Hvala. Koja je cena? :) Pozzz

      Избриши
    3. Čini mi se da je oko 2800 din. Međutim u ovoj apoteci imas popust od 27% određenim danima na Avene u odnosu na MPC Avene proizvoda.

      Konkretno u martu: Posetite nas u vreme trajanja promocije 01.03. 12.03. i 21.03. i ostvarite 27%* popusta na preporučenu MPC Avene kozmetike.
      izvor: http://www.apotekasrbotrade.rs/

      Pozdrav :)

      Избриши
  3. Анониман25.2.14. 23:17

    Izvini, a sta je Mauricijus? :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mauricijus je parfimerija u Beogradu koja se nalazi na nekoliko lokacija. Oni su glavni uvoznici i distributeri nekih od brendova, između ostalog i Rimmela, te su cene Rimmel proizvoda značajno povoljnije, plus jednom nedeljno daju popust na sve 10%. Čini mi se da je sada naziv same prodavnice M Drogerie, trebalo je da budem preciznija, pa je možda zato došlo do zabune. Nadam se da sam pomogla :)
      Evo linka gore pomenute: mauricius.rs

      Pozdrav :)

      Избриши
  4. Pa što bi neko mislio da se hvališ :-) Svi mi kačimo slike stvari koje smo kupile/probale, da bi drugi znali naše utiske.
    Mene, kao i obično, najviše zanima Balea jer ne volim Garnier (i mnoge druge brendove).
    Essie lak deluje zanimljivo, hoćeš li okačiti sliku da vidimo kako izgleda na noktima?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mi blogerice se razumemo i nema problema :) To je bilo više za ljude koje su van blogosfere, a prate moj blog, da ne protumače pogrešno moj post :)
      Okačicu sliku Essi laka sigurno, samo da uhvatim jutarnje sunce da napravim što verniju sliku :)
      O Balei će svakako biti post jer njihove proizvode baš volim i rado koristim i pišem o njima :)

      Pozdrav :)

      Избриши
    2. Jako me zanimaju recenzije proizvoda za negu kose, ali i ostalih proizvoda. Balzam je odlican, dugo sam ga koristila, ali volim da citam tudje recenzije proizvoda za kosu

      Избриши
    3. I meni je balzam zaista odlican :)
      Uskoro ide jedan post upravo vezan za proizvode za negu kose :)

      Избриши
  5. super noviteti, posebno guerlain i rimmel stvarčice :)

    ОдговориИзбриши