5.1.14.

TOP 3 ZIMSKA RUŽA ZA USNE


U ovom postu bih želela da podelim sa vama moja 3 omiljena  ruža za ovaj zimski period.
Kad su ruževi u pitanju, smatram da se mogu naći povoljni ruževi, pristojnog kvaliteta.


 Avon Ultra Rich Colour u nijasni Chic – sjajna zimska nijansa koja mi savršeno pristaje. Na prvi pogled ruž u kutijici ne deluje previše zanimljivo, ali ga volim iz prostog razloga što mi nijansa u potpunosti pristaje. U pitanju je veoma neodređena boja, primarna je tamno roze boja sa malo primesa crvene. Veoma specifična i meni draga nijansa. Trajnost ovog ruža je sasvim pristojna, oko 4h ukoliko ne jedem i pijem nista :D Ono što mi je takođe bitno jeste da je hidratantan i ne isušuje usne u zimskom periodu.
Cena: u najnovijem Avon katalogu C1 se može kupiti za 299 din.

       Max Factor Elixir ruž  u nijansi Pashmina 740 – U osnovi ima saten finiš, postojan je oko 3-4h.  U pitanju je svetlija braon – bronzana nijansa i pod mikroskopom se može videti blagi šimer koji se na usnama i ne primećuje toliko.  Hidratantan je, ne isušuje dodatno usta.
Cena: 899 din u Jasminu, trenutno je na sniženju 25% i cena mu je: 674 din, koliko sam ga i ja platila.

Last but not the least J - Deborah shine creator u nijansi 15 – Kod ovog karmina mi je prvo privuklo pažnju da ima SPF 15. Istina - nije u pitanju visok zaštitni faktor, ali se ponovo čovek bolje oseća kada zna da ipak postoji bar neki zaštitni faktor. Ovaj ruž je veoma hidratantan i ima sličnu završnicu kao i sjaj. Nije previše pigmentovan, ali se iz dva do tri poteza može postići puna boja.  U pitanju je  braon nijansa sa primesama roze i sitnim vidljivim šimerom. Postoji u 6 nijansi, i pored ove posedujem jos nijanse 10 i 11. Kao jedinu manu koju mogu izdvojiti kod ove nijanse jeste da mi se pak malo razliva, uz upotrebu olovke se ovaj problem može rešiti.
      Cena: 869 din u Jasminu, ali je duži vremenski period bio na popustu od 25% u Jasminu i Dm, te sam ga uzela za 645 din. 
S leva na desno: Max Factor Elixir Pashmina 740, Avon Chic, Deborah Shine Creator 15               S leva na desno: Max Factor Elixir Pashmina 740, Deborah Shine Creator 15, Avon Chic


             Odozgo na dole:  Avon Chic, Max Factor Elixir Pashmina 740, Deborah Shine Creator 15

Kako vam se čine ove nijanse ruževa? Koji su vaši omiljeni zimski ruževi?

Do sledećeg posta, veliki pozdrav J

4 коментара:

 1. Анониман6.1.14. 01:06

  Koristila sam Avon ruz, nijansa Chic, odlican je i za moju tamniju put, sa olovkom mnogo i trajniji, sve preporuke :)

  ОдговориИзбриши
 2. Predivne su boje...
  moram probat neki od njih, iako u zadnje vrijeme samo neke mat ruževe ili olovke koristim :)

  pusa,

  Matea

  ОдговориИзбриши